Royal Passeig de Gracia


boka hotell i BarcelonaAlldeles nyöppnat, med invigning i maj 2013, är detta flotta, fyrstjärniga hotell ett av Barcelonas allra fräschaste. Utöver lyxen som kommer med att bo i ett alldeles nyöppnat hotell, är Royal Passeig de Gràcia också en suverän utgångspunkt under vistelsen i Barcelona. Passeig de Gràcia, där hotellet ligger, är stadens i särklass absolut flottaste aveny, med gångavstånd till Las Ramblas och Barcelonas mest intressanta sevärdheter. Skulle man ändå inte orka gå så kan man ta tunnelbanan två hållplatser från närliggande Diagonal.
boka hotell i BarcelonaUtifrån får man intrycket av ett väldigt modernt och minimalistiskt hotell då fasaden består av metalliska ytor och mörka glasfönster och även inredningen på Royal Passeig de Gràcia är stilren och modern i sobra färger – mycket svart och vitt. Alla tänkbara bekvämligheter finns tillgängliga, såsom platt-TV, gratis internet, 24 h receptionsservice, rumsservice, hiss, bar, tvättservice, A/C, parkering och säkerhetsskåp.
Njut av panoramautsikten på takets loungeområde, eller kontemplera en stund i den fascinerande inomhusträdgården. På morgnarna laddar man inför händelserika dagar i denna mångfacetterade stad genom att äta hotellets fräscha och väl tilltagna frukostbuffé.

Klicka här för att se mer hotell i Barcelona.