NH Calderón


boka hotell i BarcelonaI Barcelonas vibrerande centrum, omgivet av de mest imponerande sevärdheterna, de bästa restaurangerna och alla de populäraste barerna, ligger Hotell NH Calderón. Detta är ett fyrstjärnigt hotell, inrett i fräsch, modern stil med klassisk touch – perfekt för den som vill bo på ett centralt, elegant och exklusivt hotell, utan för mycket krims-krams.
hotell barcelonaDe flesta gästers favoritställe på NH Calderón, förutom möjligen de sköna sängarna, är utan tvekan den stora poolterassen. Barcelona är en het stad – i många bemärkelser – och att ha möjlighet att bättra på solbrännan från en skön solstol, samt svalka sig i den generöst tilltagna poolen utan att behöva lämna hotellet, känns som lyx på hög nivå.
På NH Calderón finns också en trevlig restaurang där man kan njuta av god mat samtidigt som man kollar in vad som händer på Las Ramblas – Barcelonas livliga huvudstråk löper nämligen precis utanför.
Frukostbuffén är exemplarisk och blir man sugen på drinkar kan man beställa dem i hotellets bar. Här finns också gym, möjlighet till massage, bastu och solarium, tvättservice, luftkonditionering och gratis Wi-Fi.

Klicka här för att se mer hotell i Barcelona.