Catalonia Ramblas


boka hotell i BarcelonaMitt i Barcelonas historiska hjärta ligger detta fräscha, fyrstjärniga hotell. Kontrasterna mellan den gamla omgivningen och hotellets moderna inredning känns spännande och inspirerande. Man har nära till Las Ramblas och befinner sig endast ett stenkast från centrala Plaza de Catalunya, vilket gör att allt som man som besökare i Barcelona är intresserad av finns rakt under näsan – shopping, mat och dryck, nattliv, sevärdheter m.m.
boka hotell i BarcelonaPå Hotell Catalonia Ramblas finns ett tjusigt poolområde där man kan ligga och sola, svalka sig i poolen, sippa på en god cocktail eller ett glas närproducerad Cava och bara njuta av sin vistelse i denna heta stad. När man har fått nog av avslappnande sol och bad gör man sig i ordning och ger sig ut i den pulserande staden för lite shopping, sightseeing eller en god måltid på någon av Barcelonas många trevliga restauranger och barer.
Här finns också en mycket trevlig restaurang, ett gym, internetrum och gratis Wi-Fi, A/C, spa och skönhetssalong. Hade det inte varit för att Barcelona har så mycket att erbjuda som man absolut inte vill missa, så hade man lätt kunnat stanna inom detta helmysiga hotells väggar under hela semestern.

Klicka här för att se mer hotell i Barcelona.